O NAS

W branży eventowej działamy od lat jedenastu. Początkowo zajmowaliśmy się głownie muzyką i zbieraniem inspiracji kulturowych z rożnych stron świata.
Następnie zaangażowaliśmy się w niekonwencjonalne formy team buildingu, proponując  korporacjom nowe sposoby integracji pracowników, oparte jednak na funkcjonujących w każdym z nas atawizmach.  Uczyliśmy ludzi chodzić po ogniu, integrowaliśmy wspólnym rytmem, bębnami, plemiennym śpiewem.
Obecnie znów zawracamy do podstaw zwracając uwagę na integracyjny potencjał wspólnego przygotowywania dań, twórczego eksperymentowania ze smakiem, wreszcie wspólnego ich jedzenia.
Jak wiadomo „żadna z atrakcji nie wygra z barem” – dopiero nasyceni uczestnicy mogą oddać się mniej lub bardziej twórczej rozrywce. Dlatego proponujemy team building już na tym początkowym etapie.

Oczywiście  warsztaty kulinarne prowadzą specjaliści – a przy okazji pasjonaci tego co robią. To właśnie ich pasja, poparta doświadczeniem  pozwala zbliżyć efekt ich pracy do doskonałości.
Kadrę naszą stanowią znakomici kucharze, specjaliści kuchni z różnych stron świata, posiadający odpowiednie kwalifikacje, doświadczenie oraz interpersonalne zdolności, które do prowadzenia team buildingu są wręcz niezbędne.
Na codzień kierują kuchniami lub prowadzą własne restauracje.

Zapraszamy dalej.